"A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTED TODAY"

Wie zijn wij

We begeleiden op professionele wijze mensen die -eventueel parttime- serieus willen werken met als doel een situatie te creeren van vrijheid en financiele onafhankelijkheid van anderen. Onder het motto 'de oude schoenen niet weggooien voordat de nieuwe zijn ingelopen' gebeurt dit in eerste instantie vaak naast een huidige activiteit of baan, zonder dat het huidige inkomen op het spel wordt gezet. U loopt dus geen enkel risico. Lees hieronder eens wat een aantal mensen uit ons team te vertellen hebben, voor wie het net zoals voor u, ook ooit een onbekende business was.

parttime werken vanuit huis

meer verdienen

Verschillende bedrijven gehad en ontzettende leuke tijden gekend, uiteindelijk nooit gevonden wat ik zocht, en dat was een stuk vrijheid, gewoon eigen baas zijn van je leven en niet geleefd worden. Bij dit bedrijf heb ik dat wel gevonden, werken in een heerlijk team, ik kan op vakantie wanneer ik wil, ik kan wonen waar ik wil en de zaken draaien toch gewoon door, bedankt voor de mogelijkheid!

Herman Sanders


Ik ben altijd opzoek geweest naar zelfstandigheid, een beter inkomen en meer vrijheid. Ik ben zelfstandig ondernemer geweest, maar dit bracht veel regels, onzekerheid, stress en zorgen met zich mee. Bij dit bedrijf ben ik toch zelfstandig maar zonder risico's en met alle vrijheid, groei en ondersteuning die ik zocht. Om iedere dag bezig te zijn met enthousiaste, positieve mensen en tegelijkertijd kunnen werken aan financiele zekerheid is echt geweldig!

Ellis Tichem


werken vanuit huis

Ik ben gestart naast mijn fulltime baan als verkoopster in een boetiek. De maand duurde altijd langer dan er inkomen was.... dus ik was op zoek naar extra inkomen. Na 10 maanden heb ik mijn baan vaarwel gezegd en sindsdien is mijn leven totaal veranderd!. Ik geniet nu elke dag van mijn vrijheid, het is ongelooflijk fijn leven als je het zelf mag invullen. Daarnaast een enorme persoonlijke groei doorgemaakt, wat in mijn ogen het meest waardevolle is.

Karin Smits


Na afronding van mijn opleiding in 2004 het bedrijfsleven ingegaan als mechanisch constructeur. Ik had al snel door dat dit werk me geen financiele onafhankelijkheid kon bieden. Ik ben toen op zoek gegaan naar een mogelijkheid die mij een gezonde en onbezorgde toekomst zou kunnen brengen. Deze mogelijkheid heb ik hier gevonden. Een unieke kans om op parttime basis een leuk inkomen op te bouwen. Enthousiast en vol passie begonnen aan mijn persoonlijk succes. 'Eigen baas' zijn binnen een grote organisatie waar een team van mensen voor je klaar staat om je te helpen. Echt geweldig!

Lars van Gerven


Wij werken graag met gemotiveerde personen die positief zijn ingesteld, die van anderen willen leren, die het leuk vinden om ook andere mensen door kennisoverdracht te helpen met nieuwe en/of aanvullende inkomsten en een duidelijke wens hebben om iets nieuws te ondernemen. Dit zijn mensen met een open vizier die pas over iets oordelen als zij de juiste informatie hebben ontvangen. Wij weten dat we echt iets unieks te bieden hebben!

Misschien bent u zo'n persoon? Als dat zo is, dan willen wij graag met u in contact komen. Vul dan het contactformulier in.

U heeft de kans om deel uit te gaan maken van een zeer groot internationaal bedrijf (actief in meer dan 155 landen wereldwijd en met een jaarlijkse omzet van 2,84 miljard €) - een zeer dynamisch bedrijf dat dit jaar 37 jaar bestaat en ieder jaar met minimaal 20% groeit - een bedrijf met de allerbeste toekomstperspectieven waar u een onbeperkte doorgroeimogelijkheid heeft en dat haar medewerkers beloont naar inzet. Hier hoort waardering, een goed inkomen en persoonlijke ontwikkeling tot de mogelijkheden.

Lees verder over het profiel van onze kandidaten.